Post by seoplatnonproron on Mar 7, 2022 9:22:18 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Airplane Chefs - Cooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Airplane Chefs - Cooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat veľa primogemov ▞▞▞
▞▞▞ Airplane Chefs - Cooking Game 2022 version ▞▞▞
Túto hru som dlho nehral. Ale to, čo som si všimol, je veľa chýb. 1. Získanie paliva trvá veľmi dlho. 2. Strávil som smajlíky, aby som otvoril druhý landspot a nemôžem sa cez to dostať. Hral som prvú hru, ale nedostal som kredit za dokončenie 1. Urobil som to 3-krát a stále to robí to isté. Opravte chyby prosím...a možno zmením názor.
Natankovanie paliva zaberie veľa času. Palivo končí príliš skoro a musíme dlho čakať
Hra je úžasná. Páči sa mi používateľské rozhranie a funkcie, ale nepáči sa mi koncept paliva
Hoci je to zábava, čas na dobitie paliva je dosť dlhý. Navyše drahokamy sa ťažko získavajú.
Túto hru som si naozaj užíval, hra je jedinečná v žánri varenia Ganes, určite s každou ďalšou úrovňou sa hra stáva náročnejšou kvôli menšej dostupnosti drahokamov, ak existuje viac spôsobov, ako zarobiť drahokamy, na ktorých sa dá hrať rýchlejšie tempo,
Páči sa mi táto hra, dokončil som všetky úrovne, ale žiadne aktualizácie o nových miestach. Trochu ťažké dosiahnuť vyššiu úroveň a získať perfektné skóre, ale ak nechcete míňať peniaze, musíte úrovne zopakovať, aby ste naplnili odmenu za úsmev. Nevýhodou je, že odmeny za novšie umiestnenie nie sú také veľké ako za staršie umiestnenie. Ak bude nová aktualizácia, preinštalujem.
Po prvé, musíte byť pripojení k WiFi alebo mať dáta na hranie a po druhé prichádzate o palivo aj keď vyhráte. To mi vôbec nesedí. Aj keď musíme stratiť palivo, nemalo by to byť 10 galónov na úroveň... Možno 2 alebo 5, ale 10? To je nehorázne.
Airplane Chefs: Cooking Game Arcade gqru
1945 Air Force: Airplane games - hra od ONESOFT
Chyba servera už 3x. A stálo ma to 10 paliva. Nahneval som sa a kliknite na odinštalovať. Neznášam, keď musím pozerať videá, len aby som dostal 1 palivo a potom som ho stratil s chybou servera. Deje sa to v poslednej dobe. Táto hra bude zábavná, ak nemáte obmedzené palivo. A uľahčite si zarábanie drahokamov! Predstavte si, že na získanie 1 úlohy (s 1 drahokamovou odmenou) musím minúť 5 drahokamov! 🤦♀️ Príliš veľa vylepšení, ktoré si vyžadujú drahokamy! postavte kasíno rovnako ako pri kuchárskej horúčke.
Arkády. Aktualizovať : November 16, 2021. Požiadavky : Android 4.4+ ... Crowd War: io games ... Cooking Madness - A Chef's Restaurant Games APK
Hra sa mi veľmi páči, ale je mimoriadne znepokojujúce, ako dlho trvá získanie energie paliva na pokračovanie v hre. To je jediná prekážka. Prestal som hrať a stiahol som si inú hru.
Naozaj nešťastný, že v tejto hre boli zavedené úrovne paliva. Milujem Cooking Fever, pretože môžem hrať tak dlho a koľko chcem. Strávil som TON na upgrady v tejto hre, pretože mi to umožňuje pokračovať. Tento...teraz som obmedzený a to je frustrujúce.
Takže recenzia sa zlepšila a ste najlepší tvorca hier, akého poznám, prepáčte z predtým
Milujem hru, ale ako môžete hrať, ak nemáte palivo.. Potrebujete ďalší deň, aby ste ju naplnili.. Chcem si ju užiť, ale 1 deň je príliš dlhý na to, aby ste mali dostatok paliva.
Rovnako ako všetky ostatné recenzie. Celkom sklamanie, keď sa konečne objaví dobrá hra, ako je táto, ALE s ňou prichádzajú vysoké výdavky na hru. Potom, keď si myslíš, že to šmýkaš? Ďalej a ďalej do ďalšej krajiny? Nesprávne grrr. 🤨 Nie je dosť mincí, pretože lietadlá predchádzajúcej krajiny vysali všetok zisk🙄 Uveďte prosím viac spôsobov, ako zbierať diamanty. Ako spievala Marilyn Munroe 💎monds sú najlepším priateľom dievčat! Opravte ovládacie prvky. Nie vždy fungujú ani po niekoľkých stlačeniach.
Táto hra bola tona zábavy. Najväčším problémom však je, že nemôžete hrať bez míňania peňazí. Úrovne sú také ťažké, že ich nemôžete poraziť. Naozaj dúfam, že dôjde k aktualizácii, aby ste mohli hrať bez toho, aby ste míňali peniaze.
ClassicBoy Pro Games Emulator Arkády kcz
Veľmi pomalá hra, na hranie nie sú žiadne prvky. Musíme prestať, aj keď sa chceme hrať🙁. chcem to odinštalovať
Túto hru som chcel ohodnotiť 5 hviezdičkami, keďže je to veľmi zábavná hra, problémom je chamtivosť vývojárov. Som úplne za platenie peňazí do hier, ale suma, ktorú tu budem musieť minúť, aby som mohol úplne upgradovať veci, je viac ako suma za novú hru pre PC/konzolu, čo je smiešne – a jediným výsledkom je, že nebudem nekupovať nič a ukončiť hru. Je to hanba. Nikto nehovorí, že by ste nemali zarábať peniaze, ale existujú aj iné spôsoby, ako to urobiť.
Skvelá hra, nie priateľská k tučným prstom, v skutočnosti je to smiešne, nemohol by som pokračovať v hraní tejto hry, možno keby všetko na košíku nebolo tak hlúpo blízko, bola by to lepšia hra
Hral som veľa hier na varenie a toto je náročné a zábavné.
Milujem túto hru natoľko, že som priniesol drahokamy, aby som získal viac paliva. Ale potom, čo som ju priniesol, vždy, keď som sa s ňou chcel hrať, hra spadla a náhle skončila. Keď som to znova otvoril, cena paliva už bola odpočítaná. Už sa to stalo viackrát prosím vyriešte to!
Niet pochýb o tom, že je to pekná hra, ale je nepríjemná, pretože sa nedá hrať offline a je dosť ťažká, pretože nie je dostatok drahokamov na upgrade....
Je to zábavná hra. Na ľahké uchopenie predmetov musím používať dotykové pero. Nestarám sa o palivové body, ktoré sa používajú na začiatok novej úrovne. Niektoré z nich sú nadmerné. Nepáči sa mi, že musíte znova použiť palivo na úrovne, ktoré ste už prešli.
Hrám mesiac, plne hotové 3 letiská. Čo považujem za znepokojujúce, je, že nedostanete drahokamy z denných odmien za prihlásenie. dáva mince, žiadny problém, ale keď je deň, kedy by ste mali dostať drahokamy, jednoducho preskočí na ďalší deň a namiesto toho vám dá mince. už je zrejmé, že chcú, aby ste platili za drahokamy, ale toto je len falošná reklama.
Style selections icicle, Buffalo bills defensive backs ...
Stránka 64
Táto hra je naozaj zábavná, ale zarábanie drahokamov je pre vás príliš ťažké, tento problém je tiež vo varení. Ako máme hrať a baviť sa, ak nedokážeme zarobiť ani drahokamy a prejsť cez jednu úroveň? Nainštaloval som tieto hry mnohokrát a potom som ich znova odinštaloval. Opravte to, ak to urobíte, dám vám lepšie hodnotenie hviezdičkami.
Toto mi nikdy nedovolí vziať si toľko času, koľko potrebujem. Je to na mňa príliš veľký tlak. Stresujem zakaždým, keď hrám túto hru. Potrebujem viac času, aby som pripravil veci pre cestujúcich. Môže ma táto hra, prosím, nechať prejsť na ďalšie miesto?!!
Je to stroj na uchopenie peňazí, ktorý sa nedá hrať bez toho, aby ste míňali veľa peňazí, taká škoda
Ak dôjde k zlyhaniu siete, hra sa počas hrania ukončí a po obnovení siete vás už nevráti späť do hry. Akurát prídete o palivo a to je nevyhnutnosť pre dokončenie levelov. Opravte to, aby ste po obnovení siete mohli pokračovať tam, kde ste prestali. Horúčka pri varení tento problém nikdy nemala, len škoda, že nie sú nové reštaurácie.😏
Zatiaľ milujem všetko, čo vytvoril nodecurrent. Toto je jedna z najlepších herných spoločností, ktorá je môjmu srdcu blízka. Zmena prostredia je naozaj príjemná. Podávanie jedla v lietadle je rovnako pekné. Na rozdiel od kuchárskej horúčky zostávate vždy za pultom. V tomto budete variť jedlo v galérii, potom prevážať vozík, aby ste ho mohli podávať a odnášať odpadky už zjedeného jedla. Veľmi dynamický. Ale niekedy až dynamicky. Verím, že je to na začiatku, takže dúfam, že sa prispôsobím hre
Airplane Chefs - Cooking Game Arkada dumz
Táto hra je taká zábavná, existuje toľko rôznych miest, kam môžete ísť, a každé miesto má iné jedlo, všetko o tejto hre je úžasné, aj trochu stresujúce, pretože ľudia v lietadle chcú veci veľmi rýchlo, kým vôbec začnete pripravovať jedlo. ale napriek tomu je táto hra úžasná a hrám ju vždy, keď sa nudím, úplne ju odporúčam každému, kto rád varí! 😁
Airplane Chefs - Cooking Game Arkadspel uuyv
Príliš veľa reklám, ale je to zábavná hra
Žiadne nové miesta a po čase je to nuda
Páči sa mi táto hra a všetko tiež, keď som ju vymazal a potom znova nainštaloval, uložilo mi to celý môj postup! Ale jediný problém, ktorý mám, je, že ma to neustále vyháňalo z hry. Ak sa to dá opraviť, zmením to na 5 hviezdičiek. Ďakujem
Super
News North Melbourne srbq - (株)馬場商会
Thanks to its position near extensive forests full of game, the ruler often ... simply furnished rooms and a common room with shared kitchen and free WiFi.
Okrem toho, že sa hra stále zastavuje....táto hra sa mi na začiatku naozaj páčila, ale palivo sa vám míňa príliš rýchlo, aj keď vyhráte, spotrebuje sa palivo na úrovni a nie je možné ho doplniť reklamami atď. Hoci získanie 3 štartov je jedným zo spôsobov, ako postupovať, nemôžete získať 3 štarty bez upgradu a na upgrade potrebujete drahokamy, čo je príliš ťažké získať. Neodporúčam plytvať pamäťou na túto hru, kým nebude vylepšená
Skvelá hra, ale rád by som pri jej hraní prestal mrznúť a reštartoval by sa. Strata veľa životov neustálym reštartovaním hry. Bola by to dobrá hra, ak by existovali spôsoby, ako získať viac diamantov vďaka vylepšeniam, ktoré je možné vylepšiť iba diamantmi.
pekná hra, ale hranie s pomocou internetu
Hra je v poriadku, ale nie je možné splniť všetky úlohy na úrovni Londýna. Vyčistil som desať podnosov za päť sekúnd a bez toho, aby som čokoľvek vyhodil do kompaktora odpadu, nedostal som žiadne uznanie. Neexistuje spôsob, ako získať podporu. Frustrujúce!!
Skontroloval som a dal 4 hviezdičky. Teraz som klesol na 2. Zdá sa, že za takmer rok žiadne nové úrovne. Tankovanie je pomalé, na prekonanie mnohých úrovní POTREBUJETE drahokamy - takže pokiaľ si ich nekúpite, budete hrať rovnaké úrovne celé mesiace. Najdôležitejšie vylepšenia vybavenia vyžadujú drahokamy, ktoré je zriedkavé získať. Sklamanie.
Táto hra je smiešne ťažká, všetci pasažieri musia byť obsluhovaní naraz, ale všetci si objednávajú rýchlo a my nemáme toľko času, aby sme prijali všetky objednávky...máme len 2 ruky a používame 2 palce. Hra sa mi páči, ale na začiatku je už rýchla A ceny jedla sú veľmi vysoké...môžete prinútiť cestujúcich, aby pri objednávaní spomalili a zarobili si veľa času😭😓
Hral som už takmer 2 mesiace a dosť návykový, ale zistil som, že ovládač je dosť ťažký, najmä keď sa toho veľa, nejaké jedlo nedá vyberať a čakať príliš dlho, kým sa energia úplne zotaví. Grafika je výborná.
Posted in Cook, on 18 februára 2015, by admin, 4 245 Comments ... Verlander pitched another Game 5 gem by carrying a no-hit bid into the seventh inning.
Tasty Cooking Cafe & Restaurant Game: Star Chef 2 na stiahnutie najnovšej verzie (1.3.5) zadarmo .apk ... Stiahnuť ▽ Airplane Chefs - Cooking Game apk
2021101145545.xml - Daily Movies Hub
Airplane Chefs - Cooking Game Arkadne igre saop