Post by seoplatnonproron on Mar 7, 2022 9:09:58 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stickman The Flash ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stickman The Flash IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod palju märke ▞▞▞
▞▞▞ Stickman The Flash 2022 version ▞▞▞
Hahaha Gago City Sana kõik
See on tõeliselt lõbus mäng, lihtne, kuid täiuslik Reklaamid on mõistlikud, kuna võite need vahele jätta erinevalt teistest mängudest, kus peate ootama, kuni see lõpeb. Mängu loojatele on üldiselt hea mäng!
Lõbus lahe mäng, mis paneb sind nii suurele survele, et mulle meeldib see
Lisad on clickbait
Stickman The Flash Veiksmas sxoi
Stickman The Flash Екшън tfxd
MULLE ARMASTAN SEE MÄNGU, kuid andsin sellele 3 tärni, sest 4 ala juures VIHKAN seda mõõgaga roosat meest, ta on NII raske, nii et laadige see mäng alla, kuid palun looja eemaldage hoolitsetud mõõgaga roosa mees🤒 või tehke ta lihtsaks või keskmiseks
ma ei oska mängida
Ma annan selle eest 😄🎄🎁❄🎅
Oh mehed 😥😥 on minu stckman välklamp
See on suurepärane ja lihtne mäng! Armastan kunstistiili ja mehaanikat ning soovitan seda kindlasti oma sõpradele!
Ma vihkan seda mängu, ära mängi seda mängu
Peaaegu oleks vaja tahvelarvutit, et see oleks lihtsam. Mul on selline ämbliku sõrme hoiak, mida ma mängimiseks kasutan. Super lõbus stockmani mäng! Soovitan soojalt. Palju raskem kui varem, kuid see on suurepärane.
Mulle väga meeldib mäng, sest see on vaid üks asi, mida nad peavad lisama, see on nupp (Switch Weapon). aga kui nad peaksid selle lisama, pange see lihtsalt nurka, kus on kirjas (Switch). aga kõik muu on täiesti hämmastav. Ma saan aru, miks nad lisasid raha erinevat värvi nahkade ja kalliskivide ostmisele.
Lõbus mängida, kuid kindlasti peaksite lisama režiimi, kus on lõpmatu arv inimesi VÕI režiim, mis paneb teid asjadega tegelema VÕI võrgurežiimi, kus mängite võrgurežiimis sõbra vastu või võitlete temaga.
Ma pean seda ütlema, et peaksite eliitbosside kudemisaega järk-järgult närveerima, jah, see on konkurentsivõimeline, aga paganama raske on korraga võidelda 4 bossiga erineva varustusega
Enamik ülemusi tapab mu ühe löögiga, nii et ma pean iga kord minema lendama ja see pole nii kohutav
Ang nitong laro
Võiks parem olla
Iga sõltuvust tekitav mäng. Aga nagu keegi teine ütleb, arvan, et rinnaplaat peaks mängus olema. Samuti peaksime saama blokeerida nagu mõned ülemused või omama kaitsekilpe.
Piano Fire: ピアノタイル 人気Edm音楽ゲーム 音楽&リズム zyh
Selle mänguga on nii raske bossiga võidelda
Otsige rakendust
issand see mäng ahvatles mind, vend, ma annan endast kõik, et alalt 2 välja pääseda. 28000 oli minu punktisumma veel 2000 punkti ja see on tehtud 2. alal, aga ülemused on liiga oiged, ma tõesti armastan seda mängu, et ei valeta nii 4 tärni
Stickman The Flash Märulimängud dmuu
See on rumal
See on lihtsalt suurepärane mäng
Ilus mäng suurepärane töö On tore, kui ma neid tapan verd
Ma armastan seda mängu. Kõik need 1 tärni arvustused on tingitud sellest, et mäng on liiga raske. Kuid võib-olla poleks te seda arvustust jätnud, kui oleksite mängus tegelikult hästi hakkama saanud. Mulle meeldivad väljakutsed ja graafika, mäng ja kõik muu. Suurepärane mäng, kui saaksin, annaksin sellele kuus tärni.
Isegi ei käivitu lihtsalt näitab tormimänge ja siis jookseb kokku
See on keeruline, kuid samas lihtne! See paneb teid oma rünnakut strateegiasse seadma, et võita lahing või saada suurem skoor. Mängu edenemine motiveerib ka mängijat paremini mängima ja edasi mängima.
See mäng on nõme
See on nauditav
Ausalt öeldes arvan, et selle mängu kontseptsioon on väga lahe ja meelelahutuslik, kuid see on lihtsalt väga masendav, sest ainsaks raskuseks, mida see mäng pakub, on minibossi lahingud, mis on rasked ainult seetõttu, et need teevad nii palju kahju vaid ühe või kahe löögi ja teie turvisega. sõna otseses mõttes on prügikast ja blokeerib vaid paar tabamust nurinast. Minibossid löövad sind ühe korra ja kõik su soomused kukuvad maha ......miks teenida isegi mitu tükki soomust, kui see kõik ühe löögiga maha kukub.
Suurepärane mäng, lihtne, kuid samas väljakutsuv. Mäng võiks vajada veidi rohkem selgitusi, eriti võimeid ja võimsusi, millest üks on hooletule mängijale surmav. Reklaamipaigutus ei ole pealetükkiv ja voolujooneline, nii et selle eest boonuspunktid. Mängu käik 7/10 Raskusaste 6/10 Reklaami paigutus 9/10 Edenemine 7/10 Lõbusategur 9/10 Kõigile, kellele meeldivad kiire tempoga kaldkriipsu ja dodge mängud, meeldib see rakendus. Ma kaaluksin tasuta esitusrežiimi lisamist, kus saate hp-st hoolimata lihtsalt maha lüüa.
Kõik on korras, kuid tehke ülemused lihtsamaks
Armasta seda mängu. Aga vajab värskendust. Mu poeg mängis seda mängu, kuid see külmus. Jällegi VAJAB VÄRSKENDUST
Tite
See mäng on tõesti hea, olen sellest sõltuvuses, kuid andsin sellele neli tärni, sest sa pead maksma lisavärvide eest, mis mulle meeldivad roheline, kuid ma tahaksin aeg-ajalt värvi muuta, oleks olnud parem, kui saaksime värvid avada
See on nii lõbus, kui liigute kiiresti, kuid see on igav, kui varustuse hankimine võtab aega, eriti kui teil pole mängu mängimiseks wifit
See on suurepärane
Meeldib
See mäng on igav ja aeglane
2 päeva pärast on igav -_-
See on väga hea, ma soovitan nüüd mängida, võin Robloxi mängimise lõpetada.
Head käigud, aga ma ei saa võita, sest see on nii tugev tugevas vaenuses.😡😡😡
Ma armastan seda mängu ja ma arvan, et pvp jaoks peaks igal juhul olema mitmikmäng ja sa peaksid lisama battle royal süsteemi, kuid ma armastan seda mängu ja annan 5 tärni, kui lisatakse mitmikmäng
Sellise lihtsa mängu jaoks oli see väga huvitav ja põnev
Alasti fortnite nahad daamid
Kui soovite muusikat kuulata, kuid selle mängu heli vaigistada, saate ainult selle muusika vaigistada. mis mõtet on heli lisada, kui selle välja- ja sisselülitamiseks pole nuppu. see muutub väga tüütuks ja veelgi hullem on aegluubis.