Post by seoplatnonproron on Mar 7, 2022 9:07:00 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stickman Battle 2021: Stick Fight War ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stickman Battle 2021: Stick Fight War IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty nekonečné body ▞▞▞
▞▞▞ Stickman Battle 2021: Stick Fight War 2022 version ▞▞▞
Joshua sklapni Celú túto hru zvládnem za menej ako minútu
Ok, začalo to viac padať a zasekávalo sa na obrazovke načítania, dokonca som vymazal všetky údaje a odinštaloval a znova nainštaloval a stále rovnaký výsledok, opravte, aby som mohol poskytnúť lepšiu kontrolu
Ai je hlúpy, namiesto toho, aby sa sústredil na sochu, ktorú chce zabiť ostatných, čo znamená, že moju armádu skosili lukostrelci, keď mohli práve vyhrať, ak by zasiahli cieľ.
Pozor! Nemôžete uložiť svoj postup!
Páči sa mi to, pretože je to skoro stickwar, ale niekedy sa to prihlási, keď je online a drahokamy tam nie sú žiadne drahokamy, keď vyhráte bitku, iba peniaze a hviezdy, ale žiadne drahokamy a kedy je táto konečná hra, mala by byť kampaň na túto hru a aktualizácia tejto hry v poriadku a mb je vysoká, takže nižšia mb trochu v poriadku
Trochu vynikajúce, ale niekedy sa objaví chyba
V porovnaní s originálom bol zmasakrovaný
Je to horšie ako v minulosti z hrania hier, príliš veľa reklám na to, aby sa dalo prehliadnuť, a grafika je lepšia na pozadí, ale radšej vidím, ako sa zbrane menia každé lv
Aplikácia sa veľmi ľahko používa, je to ťahová strategická hra a je veľmi plynulá
nezačne to
Nemôžete ani poraziť prvú úroveň, jednoducho ustúpia a potom vás zasypú šípmi a zomriete.
Je pomalý, nedokáže ovládať AI a tiež je tu chyba. Ak zatlačíte na nepriateľa a oni začnú ustupovať, stačí sa brániť a potom na vás okamžite zaútočia. Príliš ľahké
Skopírujte hru niekoho iného!! (Stick War Legacy).
Páči sa mi táto hra je pekná
Hrozné - prečo? To isté platí pre hru za minulý rok a keď bol v škole v roku 2010, keď som ju hral na počítači. Hra od vás chce peniaze za schopnosti a všetko, čo dostanete, je reklama za reklamou, pokiaľ nezaplatíte 2 £ za žiadnu. Toto nie je hra, aby ste si ju užili, je tu pre nich, aby zarobili peniaze, to je všetko
vlastne sa mi to páči. Keď ste toľkokrát prekonali originál, je zábavné veci trochu pomiešať. Reklamy tiež nie sú zlé
Medzi týmto a originálom tento nie je takmer taký dobrý
Strašne! Pre mnohé reklamy takéto problémy, ak nemôžete problém vyriešiť, túto hru odinštalujem
velmi dobra hra pekna hra
Nedáva vibrácie verzie 1
Người Que Đại Chiến: Nguoi que dai chien Chiến thuật cgo
Stickman Battle 2021: Stick Fight War Strategia bpp
Chýbajú mi staré časy, štýl hry sa zmenil na nudnú stolovú hru
Stickman Battle 2021: Stick Fight War Stratégiai játékok jsc
Táto aktualizácia sa mi nepáči, pretože nemôžeme ovládať žiadneho vojaka alebo baníka a musíme dať 100 mincí na hranie a tiež keď aktualizujeme, môžeme upgradovať 2 veci naraz a tiež to chce čas
Vytvorte novú verziu
Uhm, áno, chcel by som nahlásiť hru v mojom simulátore sledovania reklám. Pri všetkej vážnosti však existuje oveľa lepšia bojová hra Stickman s malými alebo žiadnymi reklamami. Každý, kto počas hrania hry sleduje reklamu, získa v hre obrovskú výhodu až do bodu, prečo by ste si vôbec kupovali svoje jednotky. Mám dobré a zlé správy: Dobré správy: V tejto hre sa neplatí za výhru! Zlé správy: Túto hru treba hrať ako hodinky. Tlačidlo reklamy je všade, kam idete, takže môžu dostať tých sladkých 14 ¢.
Táto hra je droga
Táto hra je super zábavná! Ak nerobíte správnu stratégiu, prehrávate. Táto hra má veľa logiky. Ďakujem!☺
Toto je najhoršia hra vôbec. Nielenže je táto hra strašnou, strašnou napodobeninou odkazu vojny s palicami. Táto hra sama o sebe je odpad. Animácie postáv sú neznesiteľne strašné! Zvukové efekty nie sú pamätné, majú JEDEN zvukový efekt. Ak sa vám táto hra páči, zahrajte si hru Stick war legacy, potom sa vráťte a pozrite sa na toto. Ak hráte tieto hry. Ukončite to, pomáhate ľuďom, ktorí kradnú nápady a s najväčšou pravdepodobnosťou túto hru neaktualizujú. Len chytenie peňazí. Nenechajte ma začať s reklamami
Páči sa mi to, ale zdá sa mi to úplne rovnaké ako prvé a animácia je hrozná.
je to dobra hra ale taka chyba
Je to príliš pomalé
Stickman Battle 2021: Stick Fight War Strategie lcle
I Love Battle Táto hra je pre mňa dobrá
Ľudia sa sťažujú na reklamy, ale existuje jedna hra, ktorá sa snaží prinútiť hráča, aby sledoval reklamy, aby si vyskúšal postavy a aby získal dobrú menu. Btw tu je stratégia, ktorú používam, keď začínate, vždy používajte baníkov, keď nepriateľ útočí, spadnite späť lukostrelci na stene sa o to postarajú, potom nastavte režim obrany, získajte toľko bojovníkov, koľko môžete, teraz môžete v podstate urobiť veľmi základnú stratégiu čo je veľa bojovníkov, kým veľa, takže socha bude rýchlo zničená
Páči sa mi táto aplikácia, pretože je to ako dedičstvo vojen palíc👍
Super hra, v ktorej by ste mali pridať viac postáv a obra
Stickman Battle 2021: Stick Fight War Strateške igre xpp
Prestal som milovať sériu stick war a všetky hry pre stratégiu, ktorá je s tým spojená, AMD Myslím, že môžem s istotou povedať, že táto hra je najlepšia, pretože poskytuje hráčovi nekonečnú zábavu bez obmedzenia počtu bitiek, ktoré môžete vybojovať. a koľkokrát môžete upgradovať svoje jednotky na 10/10 tak, že túto hru zatiaľ milujú.
Toto je zábavná hra a skutočný výbuch z minulosti pre každého, kto často prichádza s novinkami alebo stickpage na začiatku 21. storočia
vyzerá to ako vojnové dedičstvo Facebook Stick a ja som taký hlúpy, že táto hra je zlá, keď hrám túto hru, ale je príliš ťažká
Dice Tactics Role Playing ruys
Super som veľmi spokojný
Stiahol som si túto lacnú, úbohú kópiu jednej z mojich obľúbených hier z detstva, Purley, aby som ju zle zhodnotil. Doslova len skopírujú prilepené stick war:legacy a za každých 5 sekúnd hry pridávajú pridané položky. VY-ĽUDIA-STE-SKAMA