Post by seoplatnonproron on Mar 7, 2022 9:00:48 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ittle Dew ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ittle Dew IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ povoliť stav VIP ▞▞▞
▞▞▞ Ittle Dew 2022 version ▞▞▞
Milujte hru, milujte grafiku. Zábavná hra. Len by som si prial, aby to bolo dlhšie! Skvelá hodnota za cenu. Od aktualizácie telefónu mám chybu, keď sa niekedy pri spustení hry nezobrazia texty. Aplikáciu jednoducho zabijem a znova spustím, aby som to opravil
Ittle Dew Eventyr svjk
Hral som to počas troch ciest lietadlom na mojom štíte. Hra je zábavná paródia na klasickú Zeldu s jednoduchými hádankami a sviežou, krásnou grafikou. Joystickové ovládanie je skvelé. Niektoré chyby pri obnovovaní počas spánku zariadenia; zistilo sa, že je bezpečnejšie manuálne skryť aplikáciu pred zatvorením môjho štítu.
Zrúti sa KAŽDÝ, KED SA PRIBLÍŽIM K ŽABÍM DIEVČATÁM!! NEHRAteľné!! Prosím, pomôžte, vyzerá to ako zábavná hra a zrútila sa aj v obchode.
Ak hľadáte kríženca medzi Link's Awakening a Portal, už nehľadajte. Miloval som jaskyňu Master Cave. Je tu niekoľko skvelých originálnych prvkov puzzle. Niekto si s tým dal veľa práce.
Skvelá dobrodružná hra zhora nadol. Má skvelé puzzle prostredie, dobrú hudbu a veľa vecí na prácu. Veľmi dobrá znovuhrateľnosť. Odporúčam to každému, kto chce dobrú a zábavnú výzvu.
Je trochu ťažké ovládať a prsty blokujú krásu hry
Ittle Dew Przygodowe rxk
Veľmi zábavná hra. Vďaka.
Je to skvelá hra, len niekedy nefunguje text.
dakujem ok
Skvelá hra, môžem povedať. Na mojom LG gpad 7.0 však hra spadne, keď sa dostanem do prvého domu s pirátom. Nechcem vrátenie peňazí, bolo by skvelé, keby ste to mohli opraviť. Pekne? Mám lízanku 5.0 .2 na všetkých mojich zariadeniach.
Je to úžasné! Tiež mi to pripomína hádanky a postavy z The Legend of Zelda. Takže v hodnote 5:00 dolárov!
Len nedávno som dostal Galaxy S6 a stiahol si túto aplikáciu. Ťuknem naň a zobrazí sa symbol jednoty a zatvorím aplikáciu. Vždy.
Veľmi mi to pripomína Legend of Zelda: A Link to the Past. Prial by som si, aby bola hra o niečo dlhšia, ale celkovo som s ňou spokojný.
Je to krátka Zelda so 4 hlavnými dungeonmi a 2 voliteľnými. Trvalo asi 5 1/2-6 hodín na 100 %. V dvoch bonusových dungeonoch je niekoľko nevyspytateľných hádaniek, ale plavba hlavnou hrou je celkom hladká. Hra má podporu gamepadu, takže je to ideálny spôsob hrania. Odporúčam pokračovanie (ktoré bohužiaľ nie je dostupné pre Android), ale...no... bude stačiť.
Keby som len mohol hrať túto hru, bola by to celkom zábava; havaruje však každých približne 30 sekúnd. Nemôžem uveriť, že som za to zaplatil peniaze.
Cooking Fever: Restaurant Game آرکیڈ pyuy
Jediný dôvod, prečo som hodil hviezdu, je ten, že je krátka. Ak máte radi hry Zelda, toto je najbližšie k tej istej záhadnej dobrote.Bezpochyby je to skvelá hra. Môj najväčší problém s touto hrou je dĺžka. Je to super krátke.
Príliš krátke. Prosím, vytvorte ďalšiu kapitolu alebo ostrov. Milujem to!
Táto hra je brilantná! Odporúčam to každému! Jediné problémy, ktoré mám s touto hrou, sú ovládacie prvky a nástenné ploštice. Niekedy môžem náhodne prejsť cez steny a potom sa hra vypne. Je to trochu zvláštne... Ale celkovo skvelá hra, krásna grafika, kúp, kúp, KUPUJ!
Milujem túto hru, pripomína mi Zeldu
Hra je zábavná! Hra má 3-4 hodiny hracieho času na hlavnú úlohu.
Skvelá hra - nádherná grafika v tieňovaní buniek a pôsobí presne ako solídna hra Zelda zhora nadol. Odstránená hviezdička, pretože stále zlyháva, keď sa pokúšate prihlásiť do služby Google Play, čo je frustrujúce, pretože milujem úspechy. Inak fakt super hra!
Zlé ovládanie. Roztomilá hra.
Zlyhanie pri pokuse o prihlásenie do služby Google Play na Galaxy S8 Oreo
Nasledujte zoznam hráčov a uložte si hru...
Pekný koncept, ale nehrateľný. Hra je taká zabugovaná, že už po 20 minútach hrania je tak veľká časť obrazovky len čierne skrinky (chýbajúce vizuálne prvky), že sa to nedá hrať.
Ittle Dew রোমাঞ্চকর hwkt
Dobré, ale drahé.
Je to dobré
Najlepšia hra na telefón
Vyzerať ako hra. Hrám na Nintende.
Až to prestalo fungovať. Postavy sa nevykresľujú správne a hra sa rosí z mapy, ale ukazuje, že sa stále pohybuje.
Doslova ako Zelda. Zatiaľ som hral hodiny (môžete naučiť čas), existujú pomerne jednoduché a veľmi ťažké hádanky. Všetky sú realizovateľné. Musel som hľadať, ako to urobiť, ale stále úžasné. To isté som urobil so Zeldou. Je to skvelé, pretože je to v telefóne. Skutočne stojí za to peniaze za úžasnú hru v štýle Zelda.úžasná hra vyzerá dobre, dobre sa hrá a hral som so zmäteným nastavením ovládania na hernej podložke Archos XD trvalo 3 hodiny, kým som urobil hlavnú questovú líniu (nedokončený bonusový dungeon alebo väčšina vonkajších dungeonov), jeho pomerne jednoduché hádanky sú stále veľmi zábavné im Je smutné, že to bolo také krátke, ale za cenu som dostal oveľa viac, ako sú moje peniaze
Skvelá hudba, úžasné hádanky, nezabudnuteľné súboje s bossmi a vtipné dialógy. Samotná hra tiež nie je zlá. Teraz si idem kúpiť ich ďalšie hry, aby som prejavil svoju podporu
Prosím, dovoľte mi pridať túto hru do mojej rodinnej knižnice
Stačí podržať tlačidlo Štart na štíte nvidia, aby ste vyvolali gamemapper a priradili ovládacie prvky. Hra funguje skvele