Post by inavesstacag on Mar 4, 2022 15:24:40 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Legend of the Skyfish ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Legend of the Skyfish IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ limitsiz pul kodları ▞▞▞
▞▞▞ Legend of the Skyfish 2022 version ▞▞▞
Sadəcə bitirdim. Sevdim.
Ekrandakı idarəetmələr belə zəif uyğunlaşma kimi hiss etsələr də, əvvəlcə əyləncəli görünürdü. Sonra oyun yorucu, sonra əsəbiləşməyə başladı, sonra onu sildim.
10 dəqiqə oynadım və bu kifayət etdi. Balıqçılıq xəttinə və qarmağa nəzarət absurddur və çox sinir bozucudur. Panik atak kimi hiss olunan bir oyun oynamaq istəmirəm. Gözəl qrafika. Nə ayıbdır!
Shelter Zero: IDLE Angel Saga Hry na hrdinov muz
Mənə Zelda serialını xatırladır. Əla!
Legend of the Skyfish Phiêu lưu plwz
Tamamilə Əla.
Mən nə deyə bilərəm; Bu gün onu məğlub etdim və tapmacalar məni sona qədər təhrik etdi. Bir partlayış oldu. Mən sona çatmağa çalışırdım və məyus olmadım.Təşəkkür edirəm uşaqlar, ümid edirəm ki, 2-ci Skyfish və ya bəlkə də sizdən fərqli bir oyun, buna bənzər bir oyun mənim işimə mütləq gəlir gətirər. Bu daş üçün təşəkkür edirik!
oynaya bilmirdi. Mən androiddəyəm. hərəkət etməmə icazə verməyəcək. Mənim 20 yaşım var. Bu müəllim tərəfindən təsdiqlənmiş uşaq oyunu olmalıdır? TELEFONumda oyun oynamaq üçün niyə mənə nəzarətçi lazımdır?
Heç bir nəzarət yoxdur. Xarakteri tərpətmək üçün qətiyyən yol yoxdur.
Bu mənə köhnə Zelda məktəbini verdi. Nəzarət yaxşı idi, amma daha yaxşı ola bilər. Ümumiyyətlə, bu, çox gözəl qrafika ilə yaxşı bir oyundur. Yaxşı işlərə davam edin. 2-ci hissəni gözləyirik....gəl bizə bir şey ver
Səviyyələr kifayət qədər qısadır, lakin yaxşı tərtib edilmiş və əyləncəlidir... Təəssüf ki, idarəetmələr kalibrlənməyə YAXIN DEYİL, yəqin ki... balıq ovu dirəyini "itələ bilən bütlərin" ilişib qaldığı və ya səhv getdiyi bir neçə səviyyədə spam etməli idi. onları yoldan çıxarmaq və ya aid olduqları yerə geri qaytarmaq üçün istiqamət... balıq dirəyi o qədər sürətlə hərəkət edir ki, hər dəfə adalardan tullanmaq üçün özümü dayandırmalı oluram.... ümumiyyətlə, ən böyük uğursuzluq səliqəsiz idarəetmədir.
Oyunlar əladır, lakin mənim nexusumu istidən 5x edir
😐
Ekranda nəzarət yoxdur?
Köhnə Zelda seriyasının nostaljisi ən yaxşı halında. Möhtəşəm qrafika, audio, idarəetmə və hekayə. BULUD SAĞLAMASI LAZIMDIR!!!!
Meymun bu tapmacaları həll edə bilərdi. Mən kəşfiyyat və zindanlarla 2d Zelda kimi bir şey gözləyirdim. Əvəzində bu, o qədər mərhəmətli dərəcədə asan tapmacaları olan bir dəstə xətti səviyyədir, mən hətta əmin deyiləm ki, “tapmacalar” onları təsvir etmək üçün uyğun bir sözdür.
Steam-də hazırlamağı düşünün, pls. Möhtəşəm oyun. Yaxşı qrafika, musiqi və oyun. Nəzarətlər o qədər də pis deyil, lakin onların bəzi təkmilləşdirmələrə ehtiyacı var. Mən bu oyunu tövsiyə edirəm.
Oyunu Android 8.1 üçün istifadə edə bilərsiniz.
Nəzarət etmək çox çətin deyil və təkrar-təkrar eyni şey oyunda daha çox müxtəlifliyə ehtiyac duyur
Oyun əladır, animasiyalar əladır, səs əladır. Təsəvvür edə biləcəyiniz ən pis hərəkət idarəetmə seçimləri ilə hamısı xəyal qırıqlığına uğradı. Oyun 5/5, sinir bozucu hərəkətə nəzarət variantları 1/5. Statik dpad əlavə etmək və ya dpad sahəsinin ekrandan düşməsini dayandırmaq və bu, 5 ulduz olacaq!
Xoşbəxtlikdən qaçınmaq, amma nədənsə qaçmaq, iz-za плавающего джостика
Gözəl vizuallarla xoş əyləncəli oyun. Son yeniləmədə həyat/ürəkölçən ilə bağlı kiçik xəta var.
oyun çox axmaqdır. Kaş ki, geri qaytarılsın. 3 dollar və oynanılmaz.
İndiyə qədər mən 4 səviyyəni tamamladım və bu, olduqca yaxşı görünüşlü və oynana bilən oyundur.
Hər dəfə güc bağlandı. Cihazımı təkmilləşdirəndə yenidən cəhd edəcəyəm.
Legend of the Skyfish Petualangan qxf
Legend of the Skyfish 冒險 ztk
Dogsht nəzarəti, ümumi oyun
Uşaqlara yaraşan sevimli oyundur. Sadəliyinə görə buna aşağı səs verməyə meylli olanlarınız üçün kiçik uşaq oyununa girməyin və sonra şikayət edib inciməyin. Sadəcə yaşınıza uyğun başqa bir şey oynayın.
Sensativə
Oyunun özü ilk baxışda perspektivli görünür və hətta xoşdur, lakin siz tez başa düşürsünüz ki, sizi uzun, yorucu bir səfər gözləyir. Oyunun gedişatında dərinlik yoxdur və ikinci dünyaya çatdıqdan sonra mən artıq eyni şeyi təkrar-təkrar etməkdən bezmişdim... yalnız 2-ci dünyadakı səviyyələrin iki dəfə uzun və yorucu olduğunu başa düşmək üçün. Hələ 2-ci dünyadayam, bilmirəm nə vaxtsa çıxa biləcəyəmmi...
Oyun gözəl görünür və konsepti bəyənirəm, lakin oyunun nə qədər asan və qısa olması məni məyus etdi. Mən də gördüm ki, bu, çox təkrarlanır və çox darıxmadan keçmək üçün eyni zamanda musiqiyə qulaq asmalı oldum. Çox çətin olmayacaq sevimli bir oyun axtarırsınızsa, bu sizin üçün ola bilər, əks halda deyərdim ki, oynamaq üçün daha yaxşı oyunlar var.
Oyun düzəldi
Legend of the Skyfish Περιπέτεια cjd
Çox yaxşı
Mənim üçün olmasa da, hələ də bu oyunu uşaqlar üçün tövsiyə edirəm! Gameplay unikal qeyri-ənənəvidir və qrafika gözəl düşünülmüşdür. Yenə də yarı bişmiş hiss olunur, lakin potensialı var.
Xarakterə, bədii üsluba və kinoya nəzarət etmək üçün heç bir yol olsa da, əla görünürdü.
Sadəcə layiqli idarəetmə və mükəmməl meydança çətinliyi ilə gözəl bir oyun
Nəzarətçidən bezdim
Əyləncəli oyun, lakin nəzarətçi tələb olunur. Həqiqətən. Heç bir toxunma nəzarəti yoxdur. Oyun rejimində Bluetooth nəzarətçimlə əla işləyir.
Yaxşı oyun, amma düşünürəm ki, səhv tapdım. Mən Qərb səviyyəsində 10-dayam və ürəkölçən bəzən yenidən doldurulmuş kimi görünür, amma yox.