Post by inavesstacag on Mar 4, 2022 14:55:34 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Temple Run ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Temple Run IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ تجربه رایگان ▞▞▞
▞▞▞ Temple Run 2022 version ▞▞▞
این بازی واقعا سرگرم کننده است! من فقط می خواهم آن را بارها و بارها بازی کنم تا امتیازم را بهبود بخشم و سرعت رفلکس هایم را آزمایش کنم. در واقع، من فقط ممکن است Temple Run 2 را دریافت کنم. من آن را دوست دارم!😁
Temple Run Spillehall nard
Temple Run Arcade fjd
این بازی را خیلی دوست دارم. من Temple Run را بیشتر از دومی، Temple Run 2، دوست دارم. دلیلش این است که اولی ساده اما در عین حال چالش برانگیز به نظر می رسد. امیدوارم آپدیت های بیشتری در مورد این بازی وجود داشته باشد. من Temple run را خیلی مکرر بازی میکنم زیرا بازتابهای من را آزمایش میکند و سکههای زیادی دریافت کردم، اما نمیدانم با آن سکهها چه کنم. شاید ایجاد اقلام قابل خرید بیشتر در فروشگاه باعث لذت بیشتر شود، مانند توانایی ویژه برای شخصیت، لباس، اهداف و دستاوردهای بیشتر.
Temple Run Аркаде xxe
نمیتوانید دکمهای اضافه کنید که بتوانید با ضربه زدن به بالهای رستاخیز در حالی که هنوز در حرکت هستید، قدرت خود را افزایش دهید.
اگر از تبلیغاتی که گوشی شما را کنترل میکنند یا مدت طولانی دوام میآورند اهمیتی ندارید، لذت ببرید. بهتر است از بازی خارج شوید و دوباره وارد شوید. سریعتر از تبلیغات طولانی است.
بازی جالب و اعتیاد آور است آنها فقط آن را با تبلیغات زیاد کشتند. این بار در عرض 2 ساعت آن را حذف کردند شاید چیز خوبی باشد
من از طرفداران بازی دور از دور هستم، بنابراین تصمیم گرفتم دوباره وارد بازی شوم، اما این روزها تبلیغات زیادی وجود دارد که بازی غیرقابل بازی است. آزاردهنده ترین چیز این است که دائماً از شما می پرسد که آیا می خواهید یک تبلیغ را تماشا کنید تا ادامه دهید یا نه و با انتخاب نه، تبلیغ به هر حال پخش می شود. تبلیغات طولانی غیرقابل رد شدن برای بازیهای با کیفیت پایین که احتمالا هرگز دانلود نمیکنید. بسیار ناامید کننده و نابود کننده نوستالژی.
Temple Run Arkade lub
این واقعیت که شما می توانید شخصیت خود را به سمت دیگر حرکت دهید، کار را دشوار و چالش برانگیز می کند. تقریباً برای من در تلفن من غیر قابل کنترل است، من از این ویژگی خوشم نمی آید اما همچنان به آن 3 ستاره می دهم
من عاشق این بازی هستم، من هرگز حوصله انجام این بازی را ندارم، اما تنها مشکل این است که حتی اگر یک تبلیغ را تماشا نکنم، باز هم برای تماشای یک تبلیغ انتخاب میشوم، بنابراین من را ناامید میکند.
باعث شد که پاسخگو نباشد، بنابراین به سرعت می میرید و مجبور می شوید تبلیغات را تماشا کنید
ایا
به روز رسانی تبلیغات باعث شد بازی غیر قابل پخش باشد و گوشی من دو بار به بایوس هنگ کند. وقتی کار انجام شد، تبلیغات نمایش داده نمیشدند و نوار امتیاز تا نیمه پایین صفحه نمایش با گیمپلی به معنای واقعی کلمه 1 فریم در ثانیه بود. حذف نصب می شود و ترجیح می دهد IRL بازی کند و در اولین فرصت به آب بیفتد. حداقل یک عجله در آن وجود دارد. قبل از آپدیت بازی فوق العاده ای بود.
سرگرم کننده است اما پس از مدتی خسته کننده می شود، باید بازی را با محتوای بیشتری به روز کنید
زمان بسیار خوبی است، اما چرا وقتی به تبلیغات نه می گویم، آنها همچنان بازی می کنند یا به تبلیغ می روند. متأسفانه به دلیل این انتخاب که به شما اجازه رد شدن از تبلیغات را نمی دهد، این یک ستاره را به دست آورده است. در نتیجه حذف نصب خواهد شد.
خیلی وقت پیش این بازی را دوست داشتم.اخیراً بهخاطر زمان قدیم بارگیری مجدد شده است، اما به زودی متاسف شدم که ada بیوقفه و گزینهای برای تماشای بیشتر آدا برای ادامه پس از مرگ پیدا کردم. تمام هدف از انجام این بازی لعنتی و انجام کار سخت را شکست می دهد. آزاردهنده
تبلیغات خیلی زیاد آن را 20 دقیقه نگه داشت، سپس بلافاصله آن را حذف کرد. نمی خواهید هیچ تبلیغاتی را ببینید.
من عاشق این بازی هستم!! آنقدرها هم شلوغ و لگ نیست فقط تبلیغات زیاد، وای فای ام را خاموش می کنم تا بدون حواس پرتی بازی کنم.
Sky Wars for Blockman Go ایڈونچر bjhs
این خیلی بهتر از Temple Run 2 است. تاخیری ندارد و خوب کار می کند و سریع است. اما یکی گفت اگر وای فای شما را خاموش کنم متوقف نمی شود، اما این کار را انجام می دهد، به شما می گویم مفید است.
مفهوم بازی سرگرم کننده است. از نظر تبلیغاتی، این یک شوخی کامل است. درخواست برای تماشای یک تبلیغ پس از باخت (به عنوان یک شانس دوم)، هیچ انتخابی واقعی نمی دهد، زیرا اگر رد کنید، پس از تماشای یک تبلیغ تصادفی به شما بازگردانده می شود تا صفحه را شروع کنید. بچه ها با ما شوخی می کنید؟ تعداد تبلیغاتی را که کاربران خود را مجبور به تماشای آن میکنید کاهش دهید، و شاید با انجام این کار، با افزایش تعداد کاربرانی که جذب میکنید، درآمد خود را افزایش دهید.
سرگرم کننده و جالب است من گرافیک و مفاهیم آن را دوست دارم بسیار زیبا است و به اندازه برخی بازی های دیگر جذاب نیست
بازی هیجان انگیز است
این بازی واقعا زیباست من آن را خیلی دوست دارم این بازی بهترین است اما اگر شخصیت های بیشتری اضافه کنند بهترین خواهد بود.....من عاشق این بازی هستم اما هنوز هم به آن 4 ستاره می دهم زیرا تعداد آنها بسیار زیاد است. وقتی بازی می کنم باعث ناراحتی من می شود لطفاً تبلیغات را از بازی حذف کنید من به تبلیغات علاقه ای ندارم ....متشکرم
بعد از سالها خاموش بودن آیپاد تاچ نسل چهارم خود را راهاندازی کردم. تنها و ببینید من این را در آنجا داشتم و دارم در مورد نسخه اصلی صحبت می کنم که می توانید دو بار بچرخید برای (بی نهایت دویدن مستقیم). و به اندازه کافی عجیب برای چنین صفحه نمایش کوچکی در مقایسه با تلفن های امروزی، ردیابی انگشت بی عیب و نقص است و به نظر من بهتر است. Goong off مماس. عاشق بازی خیلی بد است که شما الان تبلیغات دارید
خیلی خوب بود من آن را دوست دارم اضافه می کند اما یک بازی سرگرم کننده برای بازی است. شما باید این بازی را کاملاً دریافت کنید اگر مشکلی برای اضافه کردن ندارید.🙂😃😋♥️💜💙 من آن را دوست دارم
قبلا عاشق این بازی بودم اکنون قابل پخش نیست زیرا باید هر نوبت یک تبلیغ 30 ثانیه ای تماشا کنید. یه ذره مسخره، من بعد از 2 بازی حذف کردم.
این بازی خیلی خوبه ممنونم از سازندش
این بازی عالیه من از سه سالگی بازی کردم و تغییری نکرد. این بازی ماجراجویی کامل است. آن را ساده نگه می دارد اما نه خیلی ساده.
بازی فوق العاده ای است که من از سال 2013 آن را بازی می کنم و همیشه این بازی را دوست داشتم. بازی عالی برای در حال حرکت یا فقط برای نشستن و بازی در خانه در صبح قبل از کار.من زمانی که 4 یا 5 ساله بودم همیشه این بازی را بازی می کردم. 12 ساله هستم و امیدوارم الان واقعاً سرگرم کننده باشد. تبلیغات زیادی دارد اما امیدوارم که نتوانم به زودی این کار را انجام دهم. خاطرات!
من اغلب این بازی را بازی می کردم و واقعاً از آن لذت می بردم. من اخیراً آن را دوباره دانلود کردم فقط برای یافتن بازی پر از تبلیغات. وقفه های زیادی برای تبلیغات یا درخواست برای تماشای یک ویدیو وجود دارد که بازی را برای من خراب کرد. حذف نصب شد.
Temple Run Arcade ynuq
عاشق این برنامه هستم..و من عاشق این بازی هستم...از بچگی و هیچوقت حوصله این بازی رو ندارم..همیشه بازی ❤ مورد علاقه من..کار عالی❤❤🇳🇵
این بازی خیلی خیلی خوبه اگه از دست دادید پانصد هزار ستاره هم نصب نکنید برای این بازی کنه دست سازندش دستش درد نکنه 🤩😍😘😘😍🤩😍😘🤩💐💐🌹🌹🌹🌹
یاد سرگرمیهایی افتادم که در زمانهایی که این بازی را زیاد بازی میکردم داشتم. اما حالا همه چیز بدتر شد، من یک بررسی دیدم که می گفت اکنون این گرافیک پلی استیشن 1 را دارد، و کاملاً موافقم، گرافیک من را کمی ناراحت می کند زیرا می دانم قبلاً خیلی بهتر بودند. تبلیغات واقعاً هر بار که یک اجرا را پایان می دهید وجود دارند و در بیشتر مواقع غیر قابل رد شدن هستند. همچنین میتوانم بگویم بهترین انتخاب کلمات برای توصیف اعمال شخصیت، «ناراحتی» است.
این یک بازی است که به بسیاری از افراد کمک می کند دقیق باشند، مغز را بیشتر از آنچه استفاده می کند کار می کند سعی کنید این بازی را برای بچه ها از شش سالگی حتی بزرگسالان هم سرگرم کنند.
بازی عالی هست من هستم از ۲سال پیشنهادی دارم الان۱۰ سالمه می کنم عالی ۵ تا ۱۰۰۰ ستاره را نصب کنید
این بازی شگفتانگیز است اما وقتی از 600 سکه عبور میکنم سطح آن سخت میشود. اما این بازی فوق العاده و خلاقانه است من این بازی را دوست دارم. ☺️☺️☺️😎😎😃
ممنون عالی
سلام این بازی عالی است
بدترین بازی یک ستاره زیاده😏😏
بازی احمقانه گفتم نه برای تماشای تبلیغ و ادامه دادن، اما همچنان باعث می شود صفحه نمایش من یخ کند و بازی من دچار مشکل شود این بازی بد است